Pengikut

Selasa, 25 Mei 2010

kalungan menghargai *BM out!


this entry is dedicated to a friend who dedicated her entry for me..

i like ur entry gurl..thanks..

besela an.. friends come n go. through various way of life..
like this gurl, its a coincidence la kn.. i used to dislike her. like she said tp mcm kate pepatah la kan xkenal make x cinte. xdela ak cinte budak ni kang lain lak cite die.

through out this whole 4 semester, i've learned a lot. about friendship, life, family, love dll.. sume ni mematangkan ak, ofcoz. bkn la mksud skang ak serius ke pe tapi dri segi pemikiran tu, bole la.. da taw la pe akibatnye dri tindakn2 yg sdmikian. taw da nk cntrol bara i ni ha.. taw da spe i nk kawen.. hehe nk selit jugak. taw da ape yg ptot wat in certain situation.. seriously, banyk giler mende jadi..

eh eh lari tajuk.. kejar balik. nana ni entry untk ko. thanks coz ko appreciated ak. rugi la org yg x appreciate ko sbgai kwn ko coz pe yg ak nmpak even ko kalut, kepoh or mulut mcm haram pon men bantai pe ko nak cakap, lbih kurang cam ak je, ak taw ko sorang kwn yg baik.. even ko kaki ko de carot2 (kaki mencarot) ak stil taw ko kwn yg baik. baik sorg kwn tu bkn nk diukur dengan bpe banyak die blnje kite or bgi kite barang. baik kwn tu kite tngok dari pngorbanann n kesanggupan die bhadapan dengan sesuatu keadaan same2 ngan kite.. so na, serius ak ikhlas, x yah mention da. ak malu.. haha poyo siot ko mimi..




emm maybe... da mase kite tuka haluan...?

ape pon, thanks.. really touched by ur entry. lots lots lots of thanks.. ^.^

3 ulasan:

  1. mi tumpang kentot, haha, btw,, tengs 2.. tanpe segan silu i want to say i proud coz i have u, hee..

    BalasPadam
  2. oi oi.. nak jugak!! hoho

    BalasPadam
  3. cik nana merah: ko mmg kntot merate pon. im proud too darl ~ :)

    yong: ko kne wat entry psl ak dlu bru ak wat utk ko.hehe

    BalasPadam

da bce tu komen jela.jd msnusia tu jngn pemalas sngt..

klik jela.

saya yang tulis bukan kamoo.. :)