Pengikut

Isnin, 22 Ogos 2011

Grand Dorsett Hotel KL Buffet!


Seawal puasa ke-3 saya da pergi makan buffet kat hotel. For me its not something that i will pay for but since saya dijemput @ diajak pergi, dengan hati terbuka seluas lautan lah saya pergi. We went there as blogger. "we" referring to my sis, me, and brother. Alang2 tu, saya ngan kakak share duit bayar untuk mama and abah. so one happy family bole pergi makan bufet. yaY!


mama and abah!


me^^

We went Grand Dorsett Hotel kat KL. Tak silap nama bufet ni Selera Jaafar Onn. He was there and beliau sangat entertaining as singer and mc for the night. We had a great time besides having superb meal and full stomach. thehee..

Boleh baca lagi dekat sini pasal bufet ni.. Makanan dia sangat lah banyak. Tak terdaya la nak makan semua. The main courses i love the most! Semua ada kat situ. Ayam, ikan, sotong, udang, kambing and termasuk la mende2 yang saya tak taw pon apa dia. Scroll down for some of the menu. Hehe..

















The price per head is RM75++. Biasalah ++ tu untuk gov. tax and service charge. Nak taw worth it ke tak, kena try lah kan. Huhu..

Ada beberapa hari lagi ni kita berpuasa sempat lagi nak pergi. hehe.. Btw, selamat berpuasa (belated) and selamat menyambut hari raya semua.

Salam, Peace!

Selasa, 26 Julai 2011

new looks bebehh..

lame sangat abondon ship! abondon ship! but now i'm back ooo yeahhh..
merayap sana sini dengan nana-eddy ni buat aku rase keperluan blog ku ini. rasa nak baca IKRAR la sekarang

IKRAR MIEMYEDDY

Dengan ini saya Nursyamimi Yusnaidi a.k.a miemyeddy
akan mencuba
sedaya upaya
sehabis baik
sehempas pulas
semangkuk nasi
seulas durian
secawan teh-0 ais
untuk mengupdate sekerap boleh blog kuh ini.


sampai da ade second blog pon aku tak update pon ko kan blog, kesian.

*********************** **iklan** *********************
untuk membeli shawl dan pakaian yang cantik lagi menarik dan murah di tambah lagi sensasi serta terkini (I get my point do u?) sila lah ke blog ini

klik klik klik this link! klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik
* type pon rase annoy lagi la yang bace thehee


diva taw.

*************iklan tamat*************

ikutkan banyak cerita nak update ni tapi tengok la kelapangan masa dan kerajinan jari nak bekerja tanpa gaji. eh alasan nak beli cincin baru lah.

IKRAR IKRAR ingar IKRAR. beli cincin baru mesti jari rajin!

tengok la tengokla blog saya da lagi cantik lagi kemas. suka ke tak keep it to urself la sebab i suke hehe.tu je la, nak pulang tulang dah sebab ni curi tulang kat ofis.

akhir kata,

PEACE YAW!




Sabtu, 25 Jun 2011

Satin Shawls 2nd Batch

THE NEW Satin Shawls 2nd Batch are now available with limited stock. All prices including postage. Promotion:

1 piece @ RM26
2 pieces @ Rm 45
3 pieces @ RM 65

To order, please fill order form above or u may contact me at miemyeddy@gmail.com or text me at 010-3423618.

Color: Soft Pink
Code: ss010
Price: RM 26 incl. postage

3 pieces available

Color: Navy Blue
Code: ss012
Price: RM 26 incl. postage

2 pieces available

Color: Shocking Pink
Code: ss013
Price: RM 26 incl. postage

1 pieces available


Color: Light Golden Yellow
Code: ss014
Price: RM 26 incl. postage

4 pieces available

Color: Green Moss
Code: ss017
Price: RM 26 incl. postage

1 pieces available


Color: Green Apple
Code: ss018
Price: RM 26 incl. postage

1 pieces available

Rabu, 22 Jun 2011

RESTOCK!

This is the same color as the previous batch. If you like it, just fill in the form. All prices including postage. New colors will be updated soon. Happy shopping. ^.^

color: turqoise
code: SS001
price: RM26 inc. postage

2 available

color: light blue
code: SS003
price: RM23 inc. postage

2 available

color: maroon
code: SS006
price: RM26 inc. postage

1 available


color: golden yellow
code: SS007
price: RM26 inc. postage

1 available

color: pink
code: SS009
price: RM26 inc. postage

2 available



color: grey
code: SS009
price: RM26 inc. postage

1 available





Sabtu, 18 Jun 2011

Almost out.

1st batch that are still available:


color : pink
code : SS008
2 available


color : light blue
code : SS003
2 available

Jumaat, 17 Jun 2011

Coming soon~

Coming soon satin shawls 2nd batch.
With lots of new beautiful colors!

Colors available (25 Jun 2011)
Soft pink
Shocking pink
Maroon
Light purple
Soft golden yellow
Dark turquoise
Navy blue
Green apple
Moss green
Grey

*for colors that is still available from previous batch, click here.
or here : facebook

Do check 'em out next week okay.. :)

with love and peace
~ miemyeddy ~

Jumaat, 10 Jun 2011

Satin Shawls

*color of picture might differ slightly from real products due to lighting.

to order please e-mail me at miemyeddy@gmail.com or text me at 010-3423618. Please state your full name and code/color of shawls. To purchase more than one shawl, prices are negotiable.



color: turqoise
code: SS001
price: RM26 inc. postage

SOLD OUT



colour: lavender
code: SS002
price: RM 26 inc. postage

SOLD OUT

color: light blue
code: SS003
price: RM23 inc. postage

2 pieces available


color: black
code: SS004
price: RM26 inc. postage

Reserved

color: brown
code: SS005
price: RM26 inc. postage

1 SOLD, 1 Available

color: maroon
code: SS006
price: RM26 inc. postage

1 SOLD, 1 Available


color: golden yellow
code: SS007
price: RM26 inc. postage

SOLD OUT


color: pink
code: SS008
price: RM26 inc. postage

2 pieces available

color: grey
code: SS009
price: RM23 inc. postage

SOLD OUT

klik jela.